Отборът на Дания стана първият 1/4 финалист на Евро 2020,

...
Отборът на Дания стана първият 1/4 финалист на Евро 2020,
Коментари Харесай

Дания е първият 1/4-финалист на Евро 2020

Отборът на Дания стана първият 1/4 финалист на Евро 2020, откакто разгроми с 4:0 състава на Уелс в мач №1 от директните елиминации на шампионата. С два гола се отличи Каспер Долберг, който се разписа по един път през двете елементи на срещата и материализира цялостното предимство на " аления динамит ".

А в самия завършек на мача Йоаким Меле е Мартин Брайтуайт направиха разгрома на уелсците цялостен. 

Мачът се игра на  " Йохан Кройф Арена " в Амстердам и 90% от публиката по трибуните бе от датчани, които се възползваха от правилото, че имат право без никакви документи или проби да влязат и да обитават 12 часа в Нидерландия.

Те обаче бяха притихнали в първите 10 минути, в които тимът на Уелс имаше две отлични положения за гол, само че и двата изстрела на капитана на уелсците Гарет Бейл пратиха топката настрана от вратата.

Последва мигновена смяна в подреждането на отбора от страна на треньора на Дания Каспер Хюлманд и датчаните откриха цялостен надзор над събитията на терена. Натискът им даде резултат в 27-ата мин., когато Каспер Долберг шутира точно от границата на наказателното поле и вкара топката във вратата на Уелс за 1:0. 

⏸️ HALF-TIME ⏸️
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР