Отборът на ЧФР Клуж обърна и победи с 2:1 като

...
Отборът на ЧФР Клуж обърна и победи с 2:1 като
Коментари Харесай

Клуж обърна Лацио, дузпи поделиха точките между Рен и Селтик

Отборът на ЧФР Клуж обърна и победи с 2:1 като хазаин Лацио в дуел от група Е на Лига Европа. Римляните поведоха в 25-ата минута, откакто Бастош засече центриране на Джони. В 41-ата обаче Чиприан Деак изравни от дузпа, свирена за фаул на Лукаш Лейва против Дамян Джокович в наказателното поле. Успехът за румънския първенец донесе резервата Билел Омрани в 75-ата минута. Първоначално той разтресе напречната греда с топовен шут, само че притича за добавка с глава, пращайки топката в страничната греда, като този път тя въпреки всичко влетя в мрежата за крайното 2:1.
#ClujLazio 2-1

Triplice fischio al Constantin Radulescu! pic.twitter.com/GX5jULRrmJ
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) 19 септември 2019 година В другия мач от групата Рен и Селтик приключиха наедно 1:1 във Франция, като и двата гола паднаха от дузпи. За домакините прецизен от бялата точка беше Мбайе Нианг в 38-ата минута, откакто точно той беше фаулиран от Кристофър Айер в наказателното поле. В 59-ата Райън Кристи изравни също от дузпа за нарушаване на Дамиан Да Силва против Джеймс Форест. Гостите приключиха мача в понижен състав, откакто в добавеното време Вакун Исуф Байо получи втори жълт и надлежно червен картон за фаул против противниковия пазач.
FIN de ce premier match d'@EuropaLeague. Dans une partie très rugueuse, avec de nombreux contacts, les Rennais ont concédé l'égalisation à l'heure de jeu. Match nul donc pour cette entrée en matière. #SRFCCFC 1-1 pic.twitter.com/abq9FbFjgA
— Stade Rennais F.C. (@staderennais) 19 септември 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР