Отборът на червените ветерани, съставен основно от легенди и бивши

...
Отборът на червените ветерани, съставен основно от легенди и бивши
Коментари Харесай

Ветераните на ЦСКА започнаха ударно, Бала бродира и изпуска дузпа

Отборът на " алените " ветерани, формиран главно от митове и някогашни играчи на ЦСКА близки до ЦСКА 1948, стартира стремително в шампионата. На стадиона в Бистрица армейците завоюваха с 4:1 против ветераните на Житен, като домакините бяха водени от Ангел Рангелов и използваха ретро екипировка, наподобяваща тази от 1982 година, когато ЦСКА отстрани славния Ливърпул за КЕШ. 

Голямата звезда в състава на " алените " беше героят от САЩ`94 Красимир Балъков, който, както е известно, има единствено една подготовка в тима на ЦСКА (през лятото на 1990 година), само че в никакъв случай не е криел, че е армеец. Редом до Бала играха любимецът на бранш " Г " Методи Деянов и Футболист на България за 1982-а Радослав Здравков, както и някогашните футболисти на ЦСКА Мартин Зафиров, Генади Симеонов, Апостол Попов, Йордан Минев, Кирил Котев. 

На вратата на цесекарите беше юношата на армейците Йордан Йорданов - Жан, а спомагателна поддръжка те получиха от легендата на Ботев (Пловдив) Гено Добревски и някогашната звезда на Литекс Атанас Борносузов. Със своите беше и огромният Любослав Пенев, само че Ел Голеадор не взе присъединяване в мача, а единствено се снима с армейския отбор. 

Още в 13-ата минута Ради Здравков откри резултата с прецизен удар, а 60 секунди по-късно Данчо Минев удвои за домакините. Малко преди попадението за 1:0 Балъков сподели огромната си класа, стреляйки технично в гредата. Бала продължи да бродира по терена и след почивката, само че сгреши от бялата точка. Минев добави нов гол за цесекарите, а Генчо Симеонов повтори упражнението от " Сейнт Джеймсис Парк ", пращайки топката в мрежата. Йордан Александров означи почетния гол за Житен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР