Отборът на Черноморец (Бургас) записа трета победа от началото на

...
Отборът на Черноморец (Бургас) записа трета победа от началото на
Коментари Харесай

Черноморец с трета победа за сезона

Отборът на Черноморец (Бургас) записа трета победа от началото на сезона в Националната Баскетболна Лига, откакто довечера бургазлии се постановиха при семейството си на Спартак (Плевен) с 83:79 (20:23; 23:16; 22:20; 18:20) в дуел от XVI кръг.

Блейк Рейнълдс се отличи с дабъл-дабъл “ за спечелилите – 21 точки и 12 битки, Миленко Велкович също се регистрира с двойни индикатори – 17 точки и 20 битки, а Джейлън Фишър добави 17 точки.

Димитър Маринчешки вкара 18 точки и овладя 13 битки, а Константин Коев приключи с 14 точки.

Мачът в Бургас стартира равностойно, като след първите 10 минути гостите от Спартак имаха най-малък задатък – 23:20, само че през втората четвърт „ Акулите “ се активизираха и стигнаха до цялостен поврат за 43:39 на почивката.

Второто полувреме още веднъж бе извънредно равностойно, като играта вървеше панер за панер до самия край и разликата в резултата бе минимална. В заключителните секунди баскетболистите на Спартак се приближиха единствено на две точки от противника, само че силите им не стигнаха за освен това и последния съдийски сигнал прозвуча при 83:79 в интерес на Черноморец (Бургас).

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ - СПАРТАК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР