Отборът на Черноморец (Бургас), който през миналата година завърши на

...
Отборът на Черноморец (Бургас), който през миналата година завърши на
Коментари Харесай

Черноморец започва подготовка на 26 юни, уреди пет контроли до момента

Отборът на Черноморец (Бургас), който през предходната година приключи на 4-то място в Югоизточната Трета лига, стартира лятна подготовка на 26 юни от 18:00 часа на стадион " Черноморец ". За момента са обезпечени пет контроли, а се търсят съперници за още две свободни дати, сподели пред " Българска телеграфна агенция " старши-треньорът Радостин Кишишев.

Първата инспекция е на 6 юли против Поморие, а седмица по-късно (на 14-ти) има плануван мач с Лудогорец 2. На 20 юли е контролата с Карнобат, на 23-ти е тази с Розова котловина (Казанлък). На 27 юли има мач със Загорец (Нова Загора). Началните часове и терените за мачовете ще се оповестят по-късно според от времето. " Имаме още две свободни дати в календара, за които търсим съперници. Най-вероятно тези дни ще потвърдим и контрола с Ботев (Гълъбово) ", сподели още Кишишев.

По отношение на селекцията за момента са привлечени четири нови попълнения, а напусналите са пет. Тръгват си вратарят Петко Пацов, халфовете Даниел Стаматов и Даниел Бенчев, както и нападателите Васил Калоянов и Петър Колев. Колев беше с съдбоносен принос за връщането на тима в Трета лига, само че мъчно съчетава тренировките с работа на друго място.

Новите попълнения са вратарят Мартин Теменлиев от Поморие, бранителите Нуретин Пюскюлю от Несебър и Венцислав Славов от Лудогорец 2. В тима се завръща и опитният халф Стойко Иванов. Иванов е младеж на Черноморец и игра при " акулите " до 2015 година, след което кариерата му продължи в Септември (Симитли), Пирин (Гоце Делчев), Царско село и Нефтохимик.

Двама от състава от тази пролет ще стартират подготовка, само че ще би трябвало да се потвърдят за място в тима по разнообразни аргументи. Това са Радостин Неделчев, който получи тежка травма на глезена още в първата януарска контрола, и Енчо Лемперов, който към момента търси оптималната си форма. " Водим договаряния с още двама футболисти, чиито имена на този стадий няма да разгласяваме. Целите пред тима ще бъдат показани на специфична конференция преди началото на шампионата ", добави Кишишев.

В идващите дни ще бъдат оповестени и още събития по случай 100-годишнината на най-старото бургаско спортно сдружение, честванията на която вървят през цялата 2019 година, добави някогашният национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР