Отборът на "Черноморец" (Балчик) поднесе една от големите изненади в

...
Отборът на "Черноморец" (Балчик) поднесе една от големите изненади в
Коментари Харесай

Черноморец/Балчик/ елиминира Ботев/Враца/ от турнира за Купата на България

Отборът на "Черноморец " (Балчик) сервира една от огромните изненади в шампионата за Купата на България.
В дуел от 1/16-финалната фаза на конкуренцията втородивизионният състав се наложи над елитния "Ботев " (Враца).
"Черноморец " завоюва с минималното 1:0, като по този метод стана първият по-нискоразреден състав, неутрализиращ първокласен конкурент на този стадий от шампионата.
Врачани владееха самодейността през голяма част от дуела, само че по този начин и не успяваха да трансфорат масирания си напън в гол преднина. Вместо това контрадействията на противника изглеждаха все по-опасни. Всичко това, съчетано със солидното показване на домакините в отбрана, докара до това, на което почитателите в Балчик се надяваха.
Близо 10-хилядният стадион безусловно изригна в 66-ата минута, когато черноморци излязоха напред в резултата.
Само няколко минути по-късно попадение в интерес на гостите бе анулирано поради засада. Футболистите на "Ботев " оспорваха решението на съдиите в тази обстановка, само че то остана в действие.
До последния сигнал нова смяна на резултата не беше записана и по този метод "Ботев " (Враца) се трансформира в първия първокласен състав, напускащ шампионата на тази фаза.
"Черноморец " пък чака името на идващия си противник, което ще стане ясно след жребия за 1/8-финалите, който ще бъде теглен в петък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР