Отборът на Черно море записа пореден успех в Елитната група

...
Отборът на Черно море записа пореден успех в Елитната група
Коментари Харесай

Черно море поведе в класирането в Елитната група до 19 години

Отборът на Черно море записа следващ триумф в Елитната група до 19 години. На стадион “Корабостроител ” “моряците ”, водени от Мартин Христов, се постановиха с 3:1 против отбора на Берое (Стара Загора) в мач от 11-ия кръг на шампионата. По този метод варненци поведоха в класирането с актив от 23 точки, с колкото е и Лудогорец, само че разградчани са с по-лоша голова разлика.

Черно море стартира срещата по-активно и още в първата минута щабът на “моряците ” претендира за неотсъдена дузпа против Велислав Василев. Младият гений на варненци бе арестуван в наказателното поле, само че не последва сигнал за нарушаване. В 6-ата минута обаче 11-метров углавен удар бе свирен в интерес на Берое за нарушаване на Виктор Попов, след осъществяването на който гостите поведоха в резултата. В 30-ата минута Денислав Ангелов откри с прострелен пас в наказателното поле Данаил Димов, който изравни. Само 8 минути по-късно Велислав Вуцов направи цялостен поврат, откакто засече с глава центриране от корнер.

В 60-ата минута добра триходова композиция сред Антоан Вълчев, Велислав Василев и Данаил Димов приключи с гол на последния за 3:1.

В идващия кръг Черно море гостува на Левски. Мачът е на 28 октомври (неделя) от 15 часа.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Виктор Попов, Йордан Радев, Георги Топалов, Мартин Дичев (70-Александър Георгиев), Петър Вуцов, Лъчезар Йорданов, Велислав Василев, Данаил Димов (75-Иван Иванов), Антоан Вълчев (65-Тугай Неджет), Денислав Ангелов (Павел Георгиев).

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР