Отборът на Черно море (Варна) се подготвя усилено за старта

...
Отборът на Черно море (Варна) се подготвя усилено за старта
Коментари Харесай

Трансферни бомби във Варна! Черно море привлече национал и пожарникар

Отборът на Черно море (Варна) се приготвя интензивно за старта на новия сезон. Варненци се разделиха със старши треньора Виктор Карагьозов, който водеше отбора през миналия сезон, само че започнаха усилена селекция за старта на Суперлигата през новия сезон.

“Моряците” към този момент направиха два съществени прехвърлянето и привлякоха досегашния национал Данаил Милушев, който предишния сезон игра в италианската Серия А2 и либерото Христо Христов от Добруджа, научи Sportal.bg .
 Дани Милушев и Лагонегро с втора загуба в Серия А2
“Договор с Черно море за новия сезон към този момент подписаха Данаил Милушев и Христо Христов, които се завръщат в клуба. Явор Генов, който се възвръща от травма най-вероятно също ще остане в Черно море, само че ще може да се включи в игра на по-късен етап”, съобщи президентът на Черно море Красимир Илиев особено пред Sportal.bg .

“Все още не е ясно кой ще е новият старши-треньор на тима. Водим договаряния и когато се разберем ще го обявим официално”, добави още Краси Илиев пред Sportal.bg.  Добруджа без четирима съществени играчи против Монтана, либерото Христов не го пускат от пожарната... През предишния сезон 34-годишният диагонал Данаил Милушев, който до 2017 година бе част от националния тим на България, игра за италианския Геосат Геовертикал (Лагонегро), а по-рано бе част и от полския Еспадон (Шчечин). Високият 201 сантиметра варненец се завръща в родния си клуб.

 ЦСКА - Добруджа
Либерото Христо Христов, който пропусна няколко мач на добричлии през предишния сезона, поради отговорностите си като пожарникар, също се завръща във варненския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР