Отборът на Черно море Тича ще се събере за подготовка

...
Отборът на Черно море Тича ще се събере за подготовка
Коментари Харесай

Черно море Тича започва подготовка в края на август или началото на септември

Отборът на Черно море Тича ще се събере за подготовка за новия сезон в края на август или началото на септември, сподели за Българска телеграфна агенция изпълнителният шеф на клуба Саша Топчов. Той изясни, че към момента не е решено къде тимът ще организира подготовката си, само че 99 % тя е във Варна, тъй като в града има всички условия за това. Освен зали, за подготовката Варна предлага пясъка на плажа и гористата околност към Аладжа манастир, уточни Топчов.

През този сезон несъмнено ще разчитаме на наши фрагменти, желаеме да ги развиваме повече, тъй като се чака поради обстановката с ковид да играем без аудитория, разяснява още той. Ние имаме наша школа и ще даваме шансове на нашите момчета. В отговор на въпрос ще търси ли Черно море Тича различен чужденец с изключение на привлечения сърбин Сава Трайкович изпълнителният шеф сподели, че за момента управлението гледа единствено към юношите на клуба, тъй като желанието е те да се развиват оптимално. “Ако има нужда и забележим, че ни би трябвало един чужденец, ще вземем”, сподели още Топчов.

Той призна, че има доста огромен интерес към играчи на Черно море Тича. Двама от тях - Симеон Илиев и Николай Георгиев, към този момент са отпътували за други тимове. Според Топчов това отваря място за някои от младите играчи, които клубът ще наложи през тази година, и задачата е за две-три години Черно море Тича да има конкурентен тим от негови момчета.

“В момента работим по бюджета на баскетболния клуб”, сподели още изпълнителният шеф. “Заедно с президента Георги Ганчев поставяме огромни старания, с цел да успеем да подсигурим всичко както би трябвало, уповавам се, че ще сме спокойни за тази година”, заключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР