Отборът на Черно море се класира без проблем за 1/8-финалите

...
Отборът на Черно море се класира без проблем за 1/8-финалите
Коментари Харесай

Черно море пожали Миньор и го победи само с 2:0, моряците са на 1/8-финал за Купата

Отборът на Черно море се класира без проблем за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България. " Моряците " се постановиха с 2:0 като посетител на Миньор (Перник).

Гостите стартираха дуела по отличен метод и изиграха доста мощно първо полувреме. Още в седмата минута Стефан Велев изведе варненци напред в резултата, а в 17-та Зе Гомеш удвои преднината на своите. През втората част Черно море имаше още много чисти положения за гол, само че стражът на Миньор Александър Георгиев отрази всички удари и избави своите от победен резултат.
 Миньор (Перник) - Черно море, Зе Гомеш удвои преднината на гостите онлайн
Миньор (Перник) - Черно море, Зе Гомеш удвои преднината на гостите

" Моряците " с много проблеми

" Моряците " влязоха доста мощно в мача и още 7-та минута Стефан Велев прониза Алекс Георгиев за 0:1! Той получи превъзходен пас от Леандро Андраде и се възползва по най-хубавия метод от него, като прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на вратаря.

Десет минути по-късно композиция сред Андраде и Зе Гомеш изведе последния самичък против вратаря и резултатът стана 2:0.

В последните 10 минути на срещата Леандро Андраде на два пъти имаше отлична опция за гол, само че опитите му бяха избавени по страховит метод от Алекс Георгиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР