Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион Тича

...
Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион Тича
Коментари Харесай

Благой Макенджиев няма да пази срещу Арда

Отборът на Черно море организира възстановително занятие на стадион " Тича " във Варна. След него треньорът Илиан Илиев дефинира групата за идния дуел на " моряците " от шампионата за Купата на България с Арда в Кърджали. От 18-те отпадна нападателят Радослав Василев, който получи червен картон в мача със Славия и ще бъде осъден от Дисциплинарната комисия на БФС. Аут е Мартин Костадинов, който е болен, както и Ертан Томбак и Патрик Андраде, които към момента се възвръщат от контузии.

От групата отпадна и вратарят Благой Макенджиев. Утре рано сутринта Черно море ще отпътува за Кърджали, като ще организира последната си подготовка преди дуела с Арда. Мачът от 1/16-финалите от шампионата за Купата на България е в сряда, 26 септември, от 16 часа.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Кононго, Емил Янчев, Васил Панайотов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Георги Божилов, Мартин Минчев, Жоржиньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР