Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион “Тича

...
Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион “Тича
Коментари Харесай

Георги Китанов ще пази за Черно море в Кърджали. Вижте групата на варненци за 1/16-финала с Арда

Отборът на Черно море организира възстановително занятие на стадион “Тича ” във Варна. След него треньорът Илиан Илиев дефинира групата за идния дуел на “моряците ” от шампионата за Купата на България с Арда в Кърджали.

От 18-те отпадна нападателят Радослав Василев, който получи червен картон в мача със Славия и ще бъде осъден от Дисциплинарната комисия на БФС. Аут е Мартин Костадинов, който е болен, както и Ертан Томбак и Патрик Андраде, които към момента се възвръщат от контузии. От групата отпадна и вратарят Благой Макенджиев, което съвсем несъмнено значи, че завърналият се на " Тича " Георги Китанов ще пази в Кърджали.

Утре рано сутринта Черно море ще отпътува за Кърждали, като ще организира последната си подготовка преди дуела с Арда. Мачът от 1/16-финалите от шампионата за Купата на България е в сряда, 26 септември, от 16 часа. За основен рефер на срещата бе избран Рюстем Карагарен, а негови помощници ще са Тони Пандарски и Георги Стамболджиев. За четвърти арбитър бе назначен Мустафа Шефкет, а за съдийски наблюдаващ Красимир Стойчев.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Кононго, Емил Янчев, Васил Панайотов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Георги Божилов, Мартин Минчев, Жоржиньо.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР