Отборът на Черно море приема ЦСКА в един от най-интригуващите

...
Отборът на Черно море приема ЦСКА в един от най-интригуващите
Коментари Харесай

Дербито на кръга: ЦСКА гостува във Варна с мисъл за реванш

Отборът на Черно море приема ЦСКА в един от най-интригуващите конфликти от 15-ия кръг на efbet Лига.

Срещата на стадион „ Тича” във Варна е с начален час 17,30 и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим мача минута по минута.

ЦСКА отпътува за Варна с мисълта за реванш за злополучната загуба с 1:3 на стадион „ Българска армия” в последния дуел сред двата отбора.

"Моряците " откриха своята форма през последните седмици и към този момент са в първата 6-ца на класирането, само че занапред следва огромна борба за оставането в челните места в таблицата. Загубата в последния кръг при гостуването на Локомотив Пловдив не спомогна за тази цел, само че срещите на "Тича " са напълно друга сцена на дейности.

При ЦСКА ситуацията постепенно се възстановява, само че напрежението бързо може да се завърне. Милош Крушчич сграбчи първия си триумф като треньор на "червените " след 4:0 при гостуването на Етър. До аления картон за великотърновския състав обаче резултата беше 0:0 и нещата изобщо не изглеждаха толкоз розови за момчетата на сърбина.

За състава на "моряците " Патрик Андраде е възобновен и ще бъде разполагаем на своя ментор Илиан Илиев.

За ЦСКА Иван Турицов, Жанио Бикел и Рафаел Енрике не престават да лекуват травми. Вратарят Густаво Бусатое подготвен и се чака да стартира като титуляр. Криситян Малинов също се завръща. Вив Саломон Отабор пък изрази вяра, че още веднъж ще получи повиквателна за състава на Нигерия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР