Отборът на Черно море получи поредното признание. Тримата вратари в

...
Отборът на Черно море получи поредното признание. Тримата вратари в
Коментари Харесай

Страхотно признание за Черно море

Отборът на Черно море получи следващото самопризнание. Тримата вратари в представителния отбор на " моряците " бяха извикани в другите национални тимове на България. Това са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски.

Георгиев е част от " А " тима на България за идните дуели от шампионата Лига на нациите против Република Ирландия (3 септември) и Уелс (6 септември). Дюлгеров пък е извикан от селекционера на Младежкия ни отбор до 21 години Александър Димитров за формалните квалификационни мачове на УЕФА с Русия на 4 септември от 18 часа в Москва и със Сърбия на 8 септември от 20 часа в Горни Милановац.

Иван Дичевски е с националния тим на България до 19 години за приятелския шампионат в Хърватия, който се организира от 30 август до 8 септември.

В Черно море с вратарите работи един от най-младите експерти в елитния ни футбол - Боян Пейков . Той е част от щаба на Илиан Илиев от 2017 година. Юноша на Левски, с много богата кариера като професионален футболист.Завършил е Националната спортна академия с профил треньор по футбол и състезателен мениджмънт, и е магистър по сигурности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР