Отборът на Черно море подновява тренировки от днес. След победата

...
Отборът на Черно море подновява тренировки от днес. След победата
Коментари Харесай

Черно море уреди контролна среща с Черноморец

Отборът на Черно море възобновява тренировки от през днешния ден. След успеха над Левски в събота " моряците " получиха почивен ден, а от понеделник стартират занимания, оповестява формалният уебсайт на клуба.

През седмицата с варненци няма да се готвят националите Ради Василев, Илиас Хасани, Кононго и Мартин Минчев. Василев е с повиквателна за " А " националния тим на България за дуелите с Кипър и Словения от шампионата Лига на нациите. " Лъвовете " гостуват в Никозия на 16 ноември, а на 19-и одобряват отбора на Словения на стадион " Васил Левски ". Кононго пък е с повиквателна за националния отбор на Демократична република Конго, а Илиас Хасани за представителния отбор на Алжир.

С националния тим на България U19 са Мартин Минчев, Виктор Попов и Мартин Дичев. Те ще вземе присъединяване в квалификационните мачове на тима против Румъния на 14 ноември и с Гибралтар на 17-и.

Във вторник " моряците " ще изиграят контролна среща с отбора на Черноморец Балчик. Спарингът ще е на стадион " Младост ".

 Черно море също се отхвърля от Георги Китанов
Черно море също се отхвърля от Георги Китанов

Варненци ще залагат на по-младия Иван Дюлгеров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР