Отборът на Черно море отпадна от държавното първенство по футбол

...
Отборът на Черно море отпадна от държавното първенство по футбол
Коментари Харесай

Дузпи изхвърилха ветераните на Черно море от държавното по футбол

Отборът на Черно море отпадна от държавното състезание по футбол за ветерани. Във финалната среща за установяване на първенеца на зона Варна ексфутболистите на " моряцте "  изгубиха от Лудогорец след осъществявания на дузпи на градския стадион в Шумен.

В постоянното време срещата приключи 1:1, като и двата гола паднаха през първото полувреме. Разградчани поведоха в резултата в 20-ата минута, а Влади Гочев изравни в 38-ата. През втората част варненци имаха няколко положителни обстановки пред вратата на Лудогорец, като най-чистата бе на Милен Христов, който останал самичък против вратаря не съумя да осъществя.

При дузпите Черно море не съумя да означи на три пъти от бялата точка, като пропуски направиха Тодор Каменов, Влади Гочев и Станислав Стоянов.

Съставът на Черно море: Галин Милков, Димитър Илиев, Веско Бранимиров, Пламен Панайотов, Калоян Филатов, Станислав Стоянов, Влади Гочев, Милен Христов, Тодор Каменов, Денислав Андреев, Николай Филипов (Емил Бояджиев, Петър Костадинов).

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР