Отборът на Черно море е новият шампион на България по

...
Отборът на Черно море е новият шампион на България по
Коментари Харесай

Черно море е шампион на България по футзал

Отборът на Черно море е новият първенец на България по футзал. Това стана ясно, откакто Българският футболен съюз приключи шампионата предварително, като за извънредно класиране е оповестено това към сегашния миг. Така се развиха събитията и в 80% от шампионатите в Европа, оповестява Varnautre.bg.

“Моряците ” справедливо победиха с купата, като до този миг не познаваха усета на загубата. Варненци са с мач по-малко и с цели пет точки пред втория Мания.

Така Черно море, който е първият първенец на България в този спорт през 2004 година, ще показва страната ни в най-силния клубен шампионат Шампионската лига. Все още обаче няма изясненост по кое време ще се организира квалификационната фаза на европейската конкуренция, като сега се чака решение на УЕФА.

Българският първенец ще кандидатства за хазаин на един от предварителните кръгове в Шампионската лига и да одобри противниците си във Варна.

Бойчо Марев, треньор:
Заслужено побеждаваме с купата. 5 точки преднина и мач по малко и единственият тим без загуба в шампионата. Не успяхме да изиграем всичките мачове от шампионата, както всички ние искахме. Затова мога да дефинира годината като изгубена за Футзал в България. Надявам се футболният съюз да обърне повече внимание на този атрактивен спорт през идващото състезание, с цел да се развива.

Димитър Цветанов, капитан:  Честитя първото място на своите съотборници и ръководители. Трябва да сме радостни, тъй като въпреки тази купа да пристигна по малко по-нетрадиционен метод, през постоянния сезон ние показахме най-хубави и непрекъснати игри от всички тимове и считам, че я заслужаваме. Тя е специфична и заради обстоятелството, че не изгубихме нито един мач и с това останахме непобедени този сезон. И в тази връзка, с цел да завърша в по-шеговит звук – както споделя моя добър другар и съотборник Павлин Кузов – Пистата, от през днешния ден могат да стартират да ни назовават “малкия Арсенал ”.

Павлин Кузов, играч:
Безапелационно първи и въпреки сезонът да е на половина в миналите мачове доказахме, че заслужаваме купата най-вече от всички тимове. Статистиката е показателна, откакто против загубите ни стои цифрата 0. Ще отпразнуваме с тежък прием както ние си можем и започваме да се готвим за Шампионската лига, с цел да представим почтено България. Надяваме се на цялостна поддръжка от варненци.

Благовест Марев, играч:  Започваме работа по Шампионска лига. Трябва да надградим основите, който поставихме през тази година. Радвам се, че купата е тъкмо с тима на Черно Море Варна. Ще организираме тържество с почитателите и всички варненци.

Президенти:  Михаил Михайлов, Благой Ниетреста
Изпълнителен шеф:  Георги Дамбов
Треньори:  Свилен Иванов, Бойчо Марев
Играчи:  Исмет Хаджиев, Марсело Фаврето, Димитър Цветанов, Благовест Марев, Павлин Кузов, Никола Василев, Алексей Степанов, Николай Ненков, Кирил Наумов, Юлиан Христов, Христо Димитров, Деян Георгиев

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР