Отборът на Челси следи отблизо футболиста на Олимпик Лион Усем

...
Отборът на Челси следи отблизо футболиста на Олимпик Лион Усем
Коментари Харесай

Челси вече подготвя второто си лятно попълнение

Отборът на Челси следи от близко футболиста на Олимпик Лион Усем Ауар и се оповестява, че е подготвена да насочи оферта за звездата на „ хлапетата “ това лято. Ауар получава доста похвали за своето показване през този сезон и се счита, че е трансферна цел на британските Ливърпул и Манчестър Сити.

Италианският „ Tuttosport “ твърди, че Челси обаче с един гърди напред пред совите конкурунти, измежду които е и италианският Ювентус. През актуалната акция 21-годишния полузащитник вкара девет гола във всички шампионати.

Изданието добавя още, че лондончани са мощно заинтригувани от футболиста на Лион. Франк Лампард към този момент взе първият си футболист откогато е отпред на „ сините “, откакто от лятото на „ Стамфорд Бридж “ ще дойде Хаким Зиеш от Аякс.

Челси са подготвени да предложат 43 милиона паунда за услугите на един от най-ярките франски гении. Ауар може да играе в с средата или отляво на полузащитата. Освен деветте си попадения той има и седем асистенции през този сезон.

Мениджърът на Челси Франк Лампард възнамерява бурно трансферно лято, а също по този начин се чака да има и всеобща чистка на някои футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР