Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домакински

...
Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домакински
Коментари Харесай

Прилепите окупираха Стамфорд Бридж в треньорския дебют на Лампард в ШЛ

Отборът на Челси се завръща в Шампионска лига с домашен мач против Валенсия. Двата тима са част от група Н, дружно със съставите на Аякс и Лил, които играят при резултат 3:0 на "Амстердам Арена ".

В 8-ата минута от срещата Франсис Коклен влезе жестоко в краката на Мейсън Маунт, който получи травма, само че въпреки всичко продължи игра. Няколко минути по-късно обаче стана ясно, че травмата е по-сериозна и младокът няма да може да остане на терена и бе наложително сменен от Педро.

В 35-ата минута Уилиан маневрира сполучливо сред двама бранители на Валенсия и опита шанса си от границата на наказателното поле, само че ударът му прелетя тъкмо до лявата греда.

В края на първото полувреме още веднъж Уилиан бе извънредно покрай гола, откакто откри центрирана топка в наказателното поле и шутира великолепно към десния ъгъл, само че Яспер Силесен сътвори чудесно избавяне.

В 75-ата минута Валенсия поведе в резултата. Родриго Морено овладя топката със ужасно първо допиране в наказателното поле след свободен удар, завоюва си пространство и преодоля Кепа Арисабалага с прецизен удар под напречната греда.

Десет минути по-късно Даниел Вас игра непозволено с ръка в наказателното поле и съдията реши да прегледа обстановката благодарение на ВАР. След прегледа Джунейт Чакър отсъди дузпа за сините, която обаче бе пропусната от Рос Баркли, който прати топката право в напречната греда.

В последните минути на срещата Маркос Алонсо и Андреас Кристенсен пропиляха положителни благоприятни условия за равнене на резултата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР