Отборът на Челси се издъни у дома и завърши 1:1

...
Отборът на Челси се издъни у дома и завърши 1:1
Коментари Харесай

Провал за Челси

Отборът на Челси се издъни вкъщи и приключи 1:1 с един от новобранците досега Бърнли в мач от 11-ия кръг на британската Висша лига по футбол, спирайки серия от четири турнирни победи.

" Сините “ имаха самодейността на своя „ Стамфорд Бридж “ и поведоха с гол на Кай Хавертц (33). Германският национал се разписа след пас на Рийс Джеймс и това бе единственото попадения за първата част.

След почивката играчите на Томас Тухел се поотпуснаха и не съумяха да удвоят задатъка си, а гостите изненадващо изравниха посредством чешкия национал Матей Видра (79), който се възползва от асистенция на Джей Родригес. Домакините натиснаха в края, само че финалният им взлом не даде резултат и те изгубиха скъпи две точки в борбата за купата.

Въпреки неуспеха си Челси остава водач с 26 точки и има 3 задатък пред първенеца Манчестър Сити, който по-рано през днешния ден завоюва с 2:0 на „ Олд Трафорд “ в градското дерби против Юнайтед.

В останалите два дуела от Премиър лийг, стартирали в 17:00 българско време, Норич зарадва последователите с първа победа през сезона, надделявайки с 2:1 при гостуването на различен дилетант - Брентфорд, a Кристъл Палас завоюва семейството си на Уулвърхемптън с 2:0.

След броени минути, от 19:30 часа българско време, започва срещата сред Брайтън и Нюкасъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР