Отборът на Челси проявява интерес към десния халф-бек на Реал

...
Отборът на Челси проявява интерес към десния халф-бек на Реал
Коментари Харесай

Челси изчаква решението на Реал Мадрид по отношение на Хакими

Отборът на Челси демонстрира интерес към десния халф-бек на Реал Мадрид Ашраф Хакими, който сега е преотстъпен в Борусия (Дортмунд), твърди " Мирър ".

Както е известно, мароканският национал прекара двугодишен наем в немския отбор, който ще изтече в края на сезона. Най-вероятно той ще се върне назад при мадридчани, защото в договорката сред двата клуба няма включена алтернатива за неговото откупуване, макар желанието на Дортмунд да го задържи. Хакими е безапелационен, че би останал в Реал само в случай че попада в проектите на наставника Зинедин Зидан, като на неговата позиция играят Даниел Карвахал и Алваро Одриосола, който също е преотстъпен, само че в Байерн (Мюнхен). Той обаче може да работи и по десния фланг.

Chelsea have asked Real Madrid about Morocco international Achraf Hakimi.

The 21-year-old defender has spent the season on loan at Borussia Dortmund and has been one of the standout stars in the Bundesliga. (Mirror) #CFC
— Bridge News (@cfc_wale) March 28, 2020

Нищо чудно 21-годишният състезател да е привлякъл вниманието и на други тимове поради впечатляващите си индикатори с жълто-черния екип - 10 гола и 17 асистенции в 65 мача във всички шампионати. Договорът му с Реал е до 2022 година, а откупната му уговорка е в размер на 60 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР