Отборът на Челси продължава да поднася неприятни изненади на феновете

...
Отборът на Челси продължава да поднася неприятни изненади на феновете
Коментари Харесай

Четвърта загуба в шест кръга за Челси, неочаквано поражение за сините на Стамфорд Бридж

Отборът на Челси продължава да сервира неприятни изненади на почитателите си в Англия, а и изобщо в международен мащаб.

В авансово считано за протоколно домакинство на състава против Саутхемптън, футболистите на Франк Лампард записаха разочароващ резултат, отстъпвайки пред непретенциозните си посетители.

" Светците " се постановиха с 2:0, като първото попадение в тяхна изгода вкара Майкъл Обафеми. През второто полувреме пък прецизен бе и Нейтън Редмънд.
 Снимка 459102
Източник:

Играта на домакините не беше впечатляваща, като само епизодичните проблясъци на Ейбрахам и Вилиян можеха да зарадват ентусиастите на клуба.
 Снимка 459105
Източник:

Контрадействията на Саутхемптън обаче бяха огромното оръжие на отбора в срещата. При две от тези акции пристигнаха и най-сериозните благоприятни условия за тима. Те станаха факт в първото, а по-късно и през второто полувреме от борбата.

След минути на териториално превъзходство на Челси, само че не и на запаметяващи се офанзиви в полето на гостите, се стигна до бързи дейности в половината на " сините ", кълбото бе подадено на присъединилия се на скорост Майкъл Обафеми, който с диагонален изстрел едвам не скъса мрежата на вратата на лондончани, давайки преднина на отбора си.
 Снимка 459104
Източник:

До почивката смяна в резултата нямаше, само че и офанзивите за Челси не бяха съвършени.

След паузата още веднъж изглеждаше по този начин, като че ли дейностите на Саутхемптън са по-остри и рискови.
 Снимка 459106
Източник:

При следващата контра за отбора Нейтън Редмънд бе изведен очи в очи с Кепа, само че стражът на столичани избави.

В 74-ата минута Редмънд още веднъж се оказа по-бърз и добре пласиран от бранителите на Челси, които не се ориентираха добре и този път благосклонност нямаше, а резултатът стана 2:0 в интерес на " светците ".

До последния сигнал нова заплаха пред една от двете порти нямаше и провалянето на домакините бе факт. То е четвъртото в последните 6 турнирни мача за състава, което надали се харесва на някого на Моста.
 Снимка 459103
Източник:

Шестият триумф за Саутхемптън пък значи нанагорнище напред в таблицата и най-малко краткотрайно отдалечаване от зоната със застрашените от изпадане тимове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР