Отборът на Челси победи като гост с 2:1 Лил в

...
Отборът на Челси победи като гост с 2:1 Лил в
Коментари Харесай

Челси показа характер и надхитри Лил

Отборът на Челси победи като посетител с 2:1 Лил в мач от груповата фаза на Шампионска Лига. Тами Ейбрахам откри резултата в 22-ата минута, Виктор Осимен изравни в 33-ата минута, а Вилиан оформи донесе трите точки на "сините " след необикновено попадение в 78-ата минута.

Резултатът в срещата бе открит в 22-ата минута от Тами Ейбрахам, който с съвършено първо допиране овладя центриране на Фикайо Томори и изпрати топката във вратата на
Алексай Кулбаков обаче реши да прегледа гола благодарение на ВАР, с цел да се увери, че не е имало засада. След прегледа съдията призна попадението и резултатът публично стана 0:1.

В 31-ата минута Кепа Арисабалага се намеси ослепително, спасявайки удар на Луис Араужо, който си освободи пространство в наказателното поле и стреля в долния ляв ъгъл.

Само две минути по-късно обаче Лил изравни резултата посредством попадение на Виктор Осимен, който засече центрирана топка от ъглов удар и остави Кепа беззащитен.

В края на първото полувреме Маркос Алонсо имаше късмет да осъществя от свободен удар, само че топката профуча тъкмо над напречната греда.

В 52-ата минута Бенжамен Андре засече центриране на Джонатан Бамба, само че ударът му мина на косъм от лявата греда на Кепа.

В 73-ата минута Мейсън Маунт получи положително подаване в кулоар и пред младока оставаше да преодолее само вратаря, само че ударът му бе слаб и Менян избави с лекост.

В 78-ата минута Вилиан избави "сините ", откакто показва невероятните си умения, стреляйки от воле от вътрешността на накаазтелното поле.

Пет минути преди края Джонатан Бамба дриблира отбраната на Челси, само че Кепа бе задоволително бърз, с цел да напусне вратарското си поле и да го спре.

Отборите на Лил и Челси са част от група Н на ШЛ, в която класирането наподобява по този начин:
1. Аякс - 6 т.
2. Челси - 3 т.
3. Валенсия - 3 т.
4. Лил - 0 т.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР