Отборът на Челси официално обяви, че е подновил договора на

...
Отборът на Челси официално обяви, че е подновил договора на
Коментари Харесай

Официално: Жиру остава в Челси и през следващия сезон

Отборът на Челси публично разгласи, че е възобновил контракта на нападателя на отбора Оливие Жиру. Настоящото съглашение изтичаше в края на юни, а с неговото удължение голмайсторът ще остане на “Стамфорд Бридж” за още 12 месеца. Световният първенец с Франция се причисли към “сините” с трансфер от Арсенал през януари 2018 година и от този момент насам има 17 гола в 62 мача за тях.

“Много съм благополучен, че подписах нов договор. Наистина желаех да остана за най-малко още една година. Усетих, че съм част от отбора и фамилията още през цялото време и нека в бъдеще да завоюваме още трофеи”, съобщи доволният Жиру.
'I am very happy and looking forward to the next year!' - @_OlivierGiroud_ pic.twitter.com/9upc88ffUW
— Chelsea FC (@ChelseaFC) May 21, 2019 “Много сме радостни, че Оливие ще бъде състезател на Челси за още един сезон. Откакто се причисли към нас преди 18 месеца, от време на време той трябваше да прояви самообладание и да чака своя късмет, само че въпреки всичко има позитивен принос за отбора. Дали поради неегоистичната си игра в офанзива, или десетте си гола в Лига Европа през тази акция, той е значима част от състава. Надяваме се, че в Баку ще завоюва втория си орден с Челси, който да прави компания на този от Купата на ФА през предишния сезон”, добави шефът Марина Грановская.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР