Отборът на Бруклин Нетс продължава с трудния си старт на

...
Отборът на Бруклин Нетс продължава с трудния си старт на
Коментари Харесай

Бруклин Нетс допусна шесто поражение от началото на сезона

Отборът на Бруклин Нетс продължава с сложния си старт на сезона в НБА, като през миналата вечер отборът позволи шестото си проваляне, отстъпвайки с 99:108 вкъщи на състава на Бруклин Нетс.

Това проваляне пристигна единствено няколко часа, откакто Нетс публично оповестиха раздялата си с треньора Стив Наш точно поради неприятните резултати от старта на акцията, въпреки че в Съединени американски щати считат, че действителната причина за раздялата сред двете страни са неприятните взаимоотношения сред наставника и звездите на отбора Кевин Дюрант и Кайри Ървинг.

В първия двуобой без Наш съставът на Бруклин имаше своите шансове против Чикаго, като в средата на третата четвърт домакините имаха задатък от 12 точки при 68:56.

" Биковете " обаче стигнаха до поврат в решителните 12 минути и в последна сметка финалната сирена пристигна при 108:99 в интерес на Булс, за които това бе четвърта победа през акцията.

Кевин Дюрант стана най-резултатен в срещата с 32 точки, само че все пак не съумя да предотврати провалянето за Нетс. За спечелилите пък Зак ЛаВийн осъществя 29 пункта.

В класирането Чикаго Булс заема 8-то място в Източната конференция с баланс 4-4, до момента в който Бруклин Нетс е на 13-та позиция с баланс 2-6.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР