Отборът на Бразилия записа първа победа в група Е“ на

...
Отборът на Бразилия записа първа победа в група Е“ на
Коментари Харесай

Бразилия се измъчи срещу Коста Рика, но победи

Отборът на Бразилия записа първа победа в група „ Е “ на Световното състезание по футбол, откакто се наложи с 2:0 над Коста Рика с голове в добавеното време в Санкт Петербург.

Въпреки цялостното си превъзходство петкратните международни първенци страдаха съвсем до края

В 27-ата минута Неймар излезе самичък против вратаря, само че Кейлор Навас го блокира. За цялото първо полувреме петкратните международни първенци насочиха единствено един удар във вратата на Коста Рика.

Габриел Жезус улучи напречната греда в 50-ата минута, а секунди по-късно шут на Неймар беше изчистен от бранител пред голлинията. Навас отрази по-късно удари на Неймар и Филипе Коутиньо.

В 78-ата минута холандският арбитър Бьорн Кайперс в началото отсъди дузпа за фаул на Джанкарло Гонсалес против Неймар. След консултация със системата за видеоповторение (ВАР) обаче наказателният удар беше анулиран.

Първия гол означи Коутиньо в първата минута на спомагателното време. След безредие топката попадна в халфа на „ Барселона “ и той не сгреши. 5 минути по-късно се разписа и Неймар след отлична контраофанзива и пас на Дъглас Коща.

В класирането на групата Бразилия е с 4 точки, Сърбия има 3, Швейцария е с 1, а Коста Рика е без извоювана точка и отпада.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР