Отборът на Брайтън разби Уулвърхемптън с 4:1 като гост в

...
Отборът на Брайтън разби Уулвърхемптън с 4:1 като гост в
Коментари Харесай

Брайтън разби Уулвърхемптън като гост

Отборът на Брайтън разруши Уулвърхемптън с 4:1 като посетител в мач от втория кръг на Висшата лига. Така " чайките " се изкачиха на върха в класирането най-малко краткотрайно, откакто има цялостен актив от точки след два мача. Уулвс пък остават без точка.

" Вълците " в действителност започнаха мощно срещата и съумяха още в 3-ата минута да вкарат гол, който обаче бе анулиран поради засада.

В 15-ата минута Брайтън удари. Каору Митома потегли на самостоятелен рейд, след който прати топката в долния десен ъгъл за 1:0.

Фабио Силва бе покрай това да изравни за Уулвс в 29-ата минута. Джейсън Стийл обаче блесна със ужасно избавяне.

В 37-ата минута пък Педро Нето също имаше късмет да се разпише, откакто шутира от границата на наказателното поле, топката обаче мина над напречната греда.

" Чайките " започнаха вихрено второто полувреме, като за първите 10 минути от него те вкараха три гола. Първо в 46-ата минута Митома откри Первис Еступинан, който прати топката в мрежата за 2:0.

В 51-ата минута Енсисо прати пас към Соли Марч, който от вътрешността на наказателното поле изстреля топката под напречната греда. Четири минути по-късно добра композиция на гостите приключи с нов гол на Соли Марч.

Уулвърхемптън вкара, само че прекомерно късно. Попадение за " вълците " падна в 62-ата минута и бе дело на Хи-Чан Хуан, който се разписа при ъглов удар. Попадението бе преразгледано с ВАР, само че остана. 

Дълбоко в продълженията Матуес Нунеш пък си изкара втори жълт и затова червен картон. Домакините доиграха мача с човек по-малко на терена. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР