Отборът на Ботев (Пловдив) записа второ равенство на лагера в

...
Отборът на Ботев (Пловдив) записа второ равенство на лагера в
Коментари Харесай

Ботев Пд с второ равенство в Бурдур

Отборът на Ботев (Пловдив) записа второ тъждество на лагера в Бурдур. По сходство на първата си контрола, "канарчетата " приключиха наедно 1:1 със сръбския отбор Пролетер.

Участие в дуела поради лека контузия не взе Атанас Илиев. Пълни 90 минути записа вратарят от школата на Клуба Християн Славков, а първи минути след лекуване на травма изигра Кевин Янсон.

Още в 3-ата минута Па Конате бе съборен в наказателното поле и "канарчетата " получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Маркиньос, само че ударът му бе париран от вратаря.

В 6-ата минута рисков удар на състезател в бяло мина около вратата на Ботев. В 33-ата минута удар на Маркиньос от фаул бе избавен от стража на отбора от Нови Сад.

В 42-ата минута мощен удар на Маркиньос бе избит от вратаря, а при добавката от близка отдалеченост Николай Минков стреля неопределено. В последната минута на полувремето след положително двойно подаване Емануел Току стреля от 10 метра, а топката се отклони от страничната греда.

Второто полувреме започва с ново състояние за Ботев, откакто удар с глава на Марио Младеновски бе избит от голлинията. В 50-ата минута Християн Славков избави шут отляво по офанзивата на Пролетер.

В 53-ата минута, след центриране отдясно, нападател на сърбите с глава прати топката в мрежата. След по-малко от 120 секунди Па Конате елегантно промуши топката сред краката на защитник и стреля от близка отдалеченост, а кълбото за повторно се отклони от гредата.

В 64-ата минута, единствено минути след появяването си в игра, Бисер Бонев изравни. Талантът от "жълто-черната " школа реализира самостоятелен рейд и с удар под плонжа на вратаря се разписа за 1:1.

Последваха два доста рискови удара на Иван Василев и Пламен Цончев, минали в непосредствена непосредственост над вратата на сърбите. Малко преди края удар от междинна отдалеченост по посока вратата на Славков мина на метър от гредата.

С тази контрола бе комплициран завършек на подготвителния лагер в Бурдур. В четвъртък "канарчетата " се прибират в Пловдив, а в петък ще възобновят тренировки.

Съставът на Ботев: Християн Славков, Марио Младеновски, Виктор Генев, Станислав Работов, Па Конате, Николай Минков, Дилан Мертенс, Реда Рабей, Емануел Току, Антоан Бароан, Маркиньос
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР