Отборът на Ботев (Пловдив) се наложи с категоричното 4:0 над

...
Отборът на Ботев (Пловдив) се наложи с категоричното 4:0 над
Коментари Харесай

Ботев удари Борислав в контрола

Отборът на Ботев (Пловдив) се наложи с безапелационното 4:0 над третия в подреждането на Югоизточната Трета лига отбор на Борислав (Първомай) в контролна среща на спомагателен терен 1 въз основата в Коматево. Старши треньорът Николай Киров заложи на футболистите, които не взеха присъединяване в първия мач за годината против Левски, както и на много юноши. Играчите от главния състав, които пропуснаха спаринга, направиха подготовка преди обед.

Първото полувреме " жълто-черните " се регистрираха с три попадения. Първото от тях падна в 15-ата минута, когато Шопов центрира от корнер на близката греда към Иван Василев, който притисна бранител на гостите и той отклони с глава топката в личната си врата. Шест минути по-късно Милко Георгиев върна към Станислав Шопов, а след неговия шут топката се отклони от бранител и влетя в мрежата за повторно.

В 31-ата минута се разписа и Фелипе Бризола. Бразилецът стреля от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл и не остави шансове на вратаря на Борислав. Пловдивчани пропуснаха няколко чисти положения пред вратата на съперника и през двете полувремена, Кристиан Добрев удари греда, а Фелипе Бризола оформи крайното 4:0 в последната минута на мача.
Първа лига 21 кръг, неделя 18 февруари  Левски 1:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР