Отборът на Ботев Пловдив посреща Витоша Бистрица в първи мач

...
Отборът на Ботев Пловдив посреща Витоша Бистрица в първи мач
Коментари Харесай

Ботев Пловдив ще търси своята втора победа в efbet Лига

Отборът на Ботев Пловдив посреща Витоша Бистрица в първи мач от съботната стратегия на efbet Лига. Срещата е с начален час 18,00 и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на дуела минута по минута.

Двата отбора не започнаха по никакъв начин добре шампионата, като в Ботев даже се заприказва за треньорска рокада. В медиите се появиха спекулации, че управлението на клуба към този момент води договаряния с Ясен Петров за заместител на Желко Петрович. Тези информации обаче бяха отхвърлени от спортния шеф на отбора Адалберт Зафиров в изявление за DIEMA SPORT.

Самият Петров също съобщи, че не е водил договаряния с представители на „ канарчетата”.

В предишния кръг Ботев позволи същинска злополука вкъщи, където отстъпи от новака Царско село, а в този момент ще би трябвало да се реваншира пред почитателите си точно против Витоша.

През седмицата също стана ясно, че на 28 август публично се рестартира градежа на стадион „ Христо Ботев”, което е добра вест за клуба и последователите на „ жълто-черните”.

Зафиров също разкри, че играчите на Ботев са осъдени с санкции, които обаче ще се задействат, в случай че в идващите два мача пловдивчани не съумеят да запишат шест точки.

Наказан за дуела е Костадин Ничев, а под въпрос за срещата остава Димитър Пиргов.

В същото време Витоша прави най-трудната си акция до този миг. В първите шест кръга от шампионата, бистричани не съумяха да завоюват нито една точка. В отбора на Енгибар Енгибаров залагат намерено на млади и най-вече български футболисти, което към този миг им играе неприятна смешка.

Гостите не могат да разчитат за мача на Кочилов, Сила и Четин Садула, които са с разнообразни контузии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР