Отборът на Ботев Пловдив посреща Черно море в мач от

...
Отборът на Ботев Пловдив посреща Черно море в мач от
Коментари Харесай

Ботев Пд срещу Черно море в директен сблъсък за третото място

Отборът на Ботев Пловдив посреща Черно море в мач от първия плейофен кръг на efbet Лига. Интригуващият дуел започва в 19:30 часа довечера и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим протичащото се на стадиона в Коматево минута по минута.

Сблъсъкът е пряк спор за третото място в класирането. "Жълто-черните " имат задатък от една точка. Те са трети с 46, а варненци четвърти с 45. В последния кръг от редовня сезон "моряците " претърпяха проваляне от Левски с 0:2, до момента в който Ботев надделя славия с 2:1.

Шестима играчи отпаднаха от разширения състав на варненци по разнообразни аргументи. Голмайсторът Евгений Сердюк е осъден поради аления картон против Левски, а Цветомир Панов е с контузия от дуела на "Герена ". Аут за мача с Ботев Пд са още Сами Ел Анаби, Денислав Ангелов и Юлиус Каспаравичус. Шестият отсъстващ е Васил Панайотов, който претърпя интервенция и ще пропусне плайофната фаза. Добрата вест за Илиан Илиев е завръщането на Мазир Сула, който пропусна последния мач на варненци поради разтърсване.

Ботев няма съществени проблеми със сформира и даже мисли за идващия сезон. Клубът следи обстановката към крилото на Левски - Здравко Димитров. Фланговият нападател изпадна в недружелюбност пред старши треньора на "сините " Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР