Отборът на Ботев Пловдив изненада най-малките. В Деня на детето

...
Отборът на Ботев Пловдив изненада най-малките. В Деня на детето
Коментари Харесай

Ботев Пловдив пусна комикс за Деня на детето

Отборът на Ботев Пловдив изненада най-малките. В Деня на детето - 1 юни, всички възпитаници от 4-ти и 5-ти клас и децата от частните футболни школи под тепетата, както и стотици деца в София, получиха специфичен подарък – футболен комикс.

В утринните часове на празничния ден Трифон Пачев, Атанас Пашев, Станислав Работов и цялата ДЮШ на " канарчетата ", разнесоха неповторимите комикси по учебните заведения в Пловдив.

Рисувани истории от градския живот на Пловдив, смислово свързани с футболния " жълто-черен “ хайлайф и история, двоен афиш и специфични аватари с легендите на Ботев изскачат от 24-те страници на изданието.

Акцент е и създателят на детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив) Никола Щерев - Старика. На страниците на списанието откриваме илюстрации с огромните Динко Дерменджиев – Чико, Георги Попов – Тумби, Георги Славков – Бенкса, Петър Зехтински, Атанас Пашев, Костадин Костадинов и Георги Аспарухов – Гунди. Малките ботевисти ще могат да се насладят още на любимците си Тодор Неделев, Димитър Тонев и Георги Аргилашки, които единствено преди броени дни станаха бронзови медалисти с Ботев и това лято ще играят още веднъж по терените на Европа.

Цялата визия на комикса " 110 години Ботев Пловдив " е дело на екипа на " Mайна Town " - единственото гратис градско рисувано издание, което от тази година има своето разпространяване в още 3 огромни български града и по цялото Черноморие. В работата интензивно се включи и медийният екип на Ботев в лицето на Силвия Минкова, Илия Димитров и Васил Киризиев.

Списанието се популяризира гратис, като може да бъде открито във почитател магазина на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР