Отборът на Ботев (Нови пазар) победи с 3:0 гостите от

...
Отборът на Ботев (Нови пазар) победи с 3:0 гостите от
Коментари Харесай

Класика за Ботев , треньорът обаче недоволства

Отборът на Ботев (Нови пазар) победи с 3:0 гостите от Устрем (Дончево) в среща от V кръг на Североизточната Трета лига. Двубоят се игра на градския стадион в Нови пазар и беше следена от малобройна аудитория. Въпреки успеха и извоюваните нови три точки, старши треньорът на Ботев Радостин Димов не остана удовлетворен от играта.

“Това беше най-слабият ни мач от началото на шампионата. Вкарахме два бързи голове при започване на срещата и по-късно нашите момчета ме разочароваха. Нямаше я играта против Хитрино и Суворово, а по този начин не трябва. Това, че играем против последния в класирането и дилетант в групата, не би трябвало да се отпускаме и разконцентрираме”, сподели след мача Димов.

Новопазарци поведоха в резултата още в 4-ата минута след гол на Николай Илиев. В 25-ата минута Кирил Радев удвои преднината на домакините, а пет минути преди края на първата част още веднъж Радев направи резултата типичен. През втората част мачът се доигра. Въпреки надмощието си и многото преференциални положения пред вратата на Устрем (Дончево) футболистите на Ботев (Нови пазар) не можаха да отбележат нови попадения.

В идващия, VI кръг Ботев, който е пети във краткотрайното класиране с актив от 10 точки, гостува на предпоследния Волов (Шумен), до момента в който последният Устрем (Дончево) приема вкъщи Бенковски (Бяла). И двете срещи са в неделя, 30 септември, от 16,00 часа. Североизточна Трета лига 5 кръг, събота 22 септември  Ботев (Нови пазар) 3:0краен резулат  Устрем (Дончево)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР