Отборът на Борусия Мьонхенгладбах посреща Унион Берлин в среща от

...
Отборът на Борусия Мьонхенгладбах посреща Унион Берлин в среща от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борусия Мьонхенгладбах - Унион, зебрите с комфортна преднина на почивката

Отборът на Борусия Мьонхенгладбах посреща Унион Берлин в среща от 29-тия кръг на немската Бундеслига. Резултатът все още е 2:0 . В 17-ата минута Флориан Нойхаус откри резултата. Маркус Тюрам удвои преднината в 41-ата минута.

Тимът на „ зебрите “ се показва нерешително след рестарта на шампионата. Съставът, воден от Марко Розе, записа по една победа, едно тъждество и една загуба в трите си мача дотук, което му отрежда петата позиция с 53 точки, на две от четвъртия Република България Лайпциг.

Столичани пък нямат победа в първите си три мача след подновяването, като записаха две загуби и едно тъждество в последния кръг. Те заемат 13-то място с 31 точки, с четири повече от 16-тия Фортуна Дюселдорф.

It's a beautiful day for football at BORUSSIA-PARK ☀️#GladToBeBach #BMGFCU pic.twitter.com/rLOGnbOu4d
— Gladbach (@borussia_en) May 31, 2020
Първата забавна обстановка пристигна в шестата минута, когато капитанът на домакините Ларс Щиндъл влезе отляво в наказателното поле и опита удар към далечния ъгъл на вратаря Рафал Гикиевич, който плонжира и улови безпроблемно.

В 13-ата минута за малко не се стигна до ужасно попадение за „ зебрите “. Гостите изгубиха притежанието на топката в средата на терена и Флориан Нойхаус незабавно опита да изненада Гикиевич, който бе излязъл много пред голлинията си, само че стражът съумя да се придвижи и с една ръка да избие топката над гредата в корнер.

Neuhaaaauuuuususssss....
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР