Отборът на Борусия Дортмунд записа втора победа в Първа Бундеслига.

...
Отборът на Борусия Дортмунд записа втора победа в Първа Бундеслига.
Коментари Харесай

Късен обрат осигури победата на Дортмунд в Кьолн

Отборът на Борусия Дортмунд записа втора победа в Първа Бундеслига. В мач от втория кръг „ жълто-черните” надвиха доста мъчно с 3:1 над Кьолн като посетител. Така възпитаниците на Люсиен Фавр не престават с цялостен актив от точки, до момента в който „ козлите” инкасират втора загуба на сметката си.

Домакините от Кьолн поведоха след половин час игра след прецизен удар на Доминик Дрекслер. След центриране от корнер топката бе отклонена към далечната греда където дебнеше Дрекслер и с глава съумя да вкара отблизо разстояние.

Футболистите на Дортмунд имаха потребност от цели 40 минути, с цел да изравнят резултата, с което в действителност стартира и неговият поврат. Джейдън Санчо още веднъж сподели, че ще бъде огромната звезда на Борусия през сезона. Той осъществя красиво попадение с мощен шут по диагонала за 1:1.

Четири минути преди края на постоянните деветдесет, Хакими осъществя с глава след центриране отдясно, а в продължението на срещата Джейдън Санчо даде топката на Пако Алкасер, който на празна врата вкара за крайното 3:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР