Отборът на Борислав (Първомай) победи с 2:1 като домакин тима

...
Отборът на Борислав (Първомай) победи с 2:1 като домакин тима
Коментари Харесай

Борислав надви като домакин Миньор

Отборът на Борислав (Първомай) победи с 2:1 като хазаин отбора на Миньор (Раднево) в не изключително прелестен за окото дуел от осмия кръг на Югоизточната Трета лига. Срещата стартира с предимство за гостите, които в предишния кръг смъкнаха от върха Ямбол 1915 след победа с 1:0 вкъщи. Силните начални минути дадоха резултата и миньорци поведоха в 16-ата минута.

Този гол стресна домакините, които започнаха да редят състояние след състояние пред вратата на радневци. В последна сметка шансът им се усмихна в даденото от основния арбитър продължение, когато след безредие в наказателното поле най-съобразителен се оказа бранителят Николай Ангелов. Отново бранителят се озова в прегръдките на съотборниците си 10 минути след подновяването на играта, когато с компактен удар по тревата прати за повторно топката в противниковата врата.

С успеха Борислав събра 18 точки в актива си и се изравни с третия в подреждането Ямбол 1915. Двата тима имат по 18 точки в актива си - с 4 по-малко от водачите Арда (Кърджали) и Загорец (Нова Загора). Миньор (Раднево) пък остана шести с 15 точки на сметката си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР