Отборът на Бордо записа нова издънка в Лига 1, след

...
Отборът на Бордо записа нова издънка в Лига 1, след
Коментари Харесай

Нова издънка за Бордо, Кафу игра в края

Отборът на Бордо записа нова издънка в Лига 1, откакто позволи домакинска загуба с 0:2 против Монако в конфликта сред двата отбора от 11-ия кръг. Това е четвърти следващ дуел без победа за " жирондинци ", като в тези мачове отборът има 3 загуби и 1 реми. " Монегаските " пък вървят във възходяща линия и записаха втора поредна победа на сметката си.

Десетина минути за домакините записа някогашният футболист на Лудогорец Джонатан Кафу, който се появи на терена в 81-ата минута, само че не съумя изключително да помогне на своя отбор.

Гостите взеха решение мача с два гола през второто полувреме. В 57-ата минута Жоао Моутиньо смъкна с глава за Балде Кейта в наказателното поле, а нападателят не сгреши за 0:1. След това в 65-ата минута Тома Лемар мина през няколко бранители на Бордо, преди да нахлуе в пеналта и с удар по земя през краката на вратаря да вкара втория гол за своя отбор.

Така Монако събра актив от 25 точки и излезе на 2-ото място във краткотрайното класиране. Бордо пък към този момент е 7-ми с 16 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 11 кръг, събота 28 октомври  Бордо 0:2краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР