Отборът на Бордо загуби с 0:1 при визитата си на

...
Отборът на Бордо загуби с 0:1 при визитата си на
Коментари Харесай

Джонатан Кафу бе титуляр при загуба на Бордо

Отборът на Бордо загуби с 0:1 при визитата си на Амиен в мач от десетия кръг на Лига 1. Единственото попадение бе дело на Ги Н’Госо в средата на втората част. Титуляр за жиронднците бе някогашният футболист на Лудогорец Джонатан Кафу, който остана на терена до 65-ата минута, когато бе сменен от Валентен Вада. След загубата през днешния ден Бордо пропусна опцията да се изкачи на четвърта позиция в подреждането и остава седми с 16 точки. Амиен пък е с девет на 16-о място.

Отборът на Нант победи с 2:1 Гинган и към този момент е на трета позиция с актив от 20 точки. Шидозие Авазиен откри за “канарчетата”, само че Абдул Камара изравни за бретанците. Победното попадение бе дело на Абдулай Туре четири минути преди края на срещата. Играчите на Клаудио Раниери към този момент са на подиума, до момента в който Гинган е 11-и с 13 точки.

Метц продължава да е твърдо на дъното на класирането, откакто загуби с 1:2 като хазаин на Дижон. Седрик Варо и Наим Слити бяха точни за гостите, до момента в който за отбора от Североизточна Франция се разписа Нолан Ру.

Тулуза стигна до триумф с 1:0 при визитата си на Анже, като единственото попадение бе дело на Иса Диоп. “Виолетовите” са десети с 14 точки, до момента в който Анже е с две по-малко на 12-а позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР