Отборът на Бордо постигна домакинска победа с 2:1 над Монако

...
Отборът на Бордо постигна домакинска победа с 2:1 над Монако
Коментари Харесай

Джонатан Кафу се завърна в игра при победа на Бордо

Отборът на Бордо реализира домакинска победа с 2:1 над Монако в дуел от 14-ия кръг на Лига 1. Любопитното е, че като титуляр за жирондинците стартира някогашният състезател на Лудогорец Джонатан Кафу, който беше сменен в 90-ата минута. Това беше първи формален дуел за бразилеца през 2019 година, като последният му мач преди този момент беше за Цървена звезда при успеха над Бачка Топола с 4:1 за Купата на Сърбия на 21 ноември предходната година.

Монегаските поведоха в резултата в 15-ата минута, когато прецизен беше Ислам Слимани след подаване на Уисам Бен Йедер. Домакините обаче стигнаха до цялостен поврат. В 29-ата минута Пабло Нашименто изравни с глава след осъществяване на корнер. В 67-ата минута Слимани игра с ръка в личното си наказателно поле, поради което получи втори жълт и надлежно червен картон. Никола де Превий се зае да извърши отсъдената дузпа и я трансформира в гол за крайното 2:1.
That' it! Three points after an amazing game! #FCGBASM pic.twitter.com/O2Yh6hH6uR
— Girondins English (@girondins_en) November 24, 2019 Така Бордо се изкачи на третата позиция в класирането с актив от 22 точки, до момента в който Монако е 14-и с четири пункта по-малко.
Лига 1 14 кръг, неделя 24 ноември  Бордо 2:1краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР