Отборът на Болоня записа четвъртия си пореден успех в Серия

...
Отборът на Болоня записа четвъртия си пореден успех в Серия
Коментари Харесай

Болоня обърна Лацио и продължава да мечтае за място в топ 4

Отборът на Болоня записа четвъртия си следващ триумф в Серия " А " и продължава с цялостна мощ битката си за място в топ 4, откакто в среща от 25-ия кръг надигра с 2:1 като посетител състава на Лацио.

На " Стадио Олимпико " в Рим мачът стартира по-добре за домакините, които първи стигнаха до гол посредством своя капитан Чиро Имобиле, който не беше зачетен поради засада.

Нямаше обаче какво да попречи на " бианкочелестите " да открият резултата в 18-ата минута, когато неточност в редиците на Болоня разреши на състава на Маурицо Сари да провежда стремително нахлуване, приключило с попадение на датския нападател Густав Исаксен.

За страдание на почитателите по трибуните малко преди почивката домакините позволиха кошмарна неточност при изнасянето на топката, която разреши на Усама Ел Азузи да изравни резултата с изстрел от близо. Първоначално голът не бе зачетено поради засада, само че след обзор на обстановката с ВАР бе открито, че мароканецът е в постоянна позиция и попадението остана.

В 78-ата минута " червено-сините " стигнаха и до цялостния поврат, а в воин за отбора на Тиаго Мота се трансформира Джошуа Зиркзее, който получи подаване от Виктор Кристиансен и с мощен удар нидерландският нападател донесе трите точки на своя тим.

С триумфа Болоня събра 45 пункта и се изравни с четвъртия във краткотрайното нареждане Аталанта, до момента в който с 37 точки Лацио заема 8-ото място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР