Отборът на Бирмингам победи изненадващо с 3:1 Бристол Сити в

...
Отборът на Бирмингам победи изненадващо с 3:1 Бристол Сити в
Коментари Харесай

Бристол Сити със звучен шамар в лицето на Бирмингам

Отборът на Бирмингам победи изненадващо с 3:1 Бристол Сити в дуел от 31-ви кръг на Чемпиъншип. Джейми Патерсън шокира домакините и изведе Бристол Сити напред още във втората минута. Последва изравняващо попадение, дело на Скот Хогън. Малко по-късно Андреас Вайман имаше нещастието да си означи автогол и да изведе гостите още веднъж напред. В добавеното време Лукас Юткевиц подсигури успеха на гостите, оформяйки крайното 1:3.

Гостите започнаха съвършено срещата, откакто още във втората минута Джейми Патерсън се възползва от неточност на Марк Робъртс, който се опита да върне топката към вратаря Лий Камп, само че Патерсън засече топката и я изпрати право в мрежата на домакините.

В 24-ата минута Скот Хогън върна очакванията и възвърне равенството, забивайки топката в ниския десен ъгъл на вратата на Даниел Бентли.

Само 6 минути по-късно обаче Андреас Вайман изпрати топката в неверната врата и си означи автогол, осигурявайки нова преднина на гостите.

През втората част ситуацията на "Аштън Гейт " бе умерено, само че в добавеното време Лукас Юткевиц означи гол №100 в кариераат си и обезпечи успеха на своя отбор.

Така Бристол Сити пропиля шанса си да излезе на третата позиция в класирането и сега е 6-и с 50 точки в актива си. Бирмингам пък се намира в средата на таблицата - на 14-о място с актив от 40 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР