Отборът на Берое пристигна в косовския град Призрен, където утре

...
Отборът на Берое пристигна в косовския град Призрен, където утре
Коментари Харесай

Берое пристигна в Призрен

Отборът на Берое дойде в косовския град Призрен, където на следващия ден от 20:30 часа българско време излиза против Башкими в първи мач от новия сезон в Балканската баскетболна лига. В рейса за Косово се качиха 11 баскетболисти, като само младият гений Борис Войков остана в Стара Загора да се готви с юношите, оповестяват от клуба.

" Башкими не е този тим от предходната година като капацитет. Готвим се за мача по този начин, както и за другите. Не желая да приказвам за цели на този стадий. Нека забележим всички сформира в шампионата. Миналата година Башкими почнаха мъчно, само че в края на сезона бяха доста по-силни. Да минат няколко мача и тогава ще приказваме за нашите цели ", сподели старши треньорът на Берое Любомир Минчев.

Косовският Башкими стигна до край в миналогодишното издание на шампионата, където отстъпи на Левски Лукойл. Берое се завръща в конкуренцията след година неявяване. " Зелено-белите " завоюваха трофея през сезон 2016/2017. Останалите тимове в Балканската лига този сезон са Академик Бултекс 99 (Пловдив), Кожув (Македония, Теута (Албания) и Прищина (Косово).

Шестте тима ще играят между тях всеки против всеки по два пъти на разменено посещение. Първите четири тима в класирането ще се изправят в полуфинали на разменено посещение, а финалистите ще дефинират спечелилия в шампионата в серия до 3 победи от 5 срещи, които ще се играят през април следващата година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР