Отборът на Берое победи с 2:0 у дома Славия в

...
Отборът на Берое победи с 2:0 у дома Славия в
Коментари Харесай

Берое продължава без грешка у дома

 Влади Гаджев отклонил предложения от чужбина поради Берое
Отборът на Берое победи с 2:0 вкъщи Славия в Стара Загора в последна среща от 14-ия кръг на Първа професионална лига.

И двата състава излязоха на терена в опит да се реваншират на своите последователи за отпадането от шампионата за Купата на България. Берое напусна конкуренцията след загуба от Ботев Пловдив в " Битката на Тракия " след осъществяване на дузпи, като сходна бе ориста и на миналогодишния притежател на трофея Славия, който бе отхвърлен от първенеца Лудогорец след наказателни удари.

Двубоят стартира по отличен метод за домакините, които поведоха рано в резултата. Точен бе Вандерсон в 15-та минута. До края на първата част не паднаха нови попадения. Гостите бяха очевидно изнервени от развоя на събитията на терена и си изкараха няколко жълти картона преди и след почивката, а в 74-та минута още веднъж Вандерсон бе прецизен, с цел да оформи крайното 2:0 в интерес на Берое.

Така старозагорци не престават да са на четвърта позиция във краткотрайното класиране на Първа професионална лига с актив от 27 точки, до момента в който възпитаниците на Златомир Загорчич заемат 9-то място в таблицата с 16 пункта. В идващия кръг Берое гостува на Лудогорец, до момента в който Славия приема вкъщи Локомотив Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР