Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото осигуряване

...
Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото осигуряване
Коментари Харесай

Свежи пари влизат в касата на Берое

Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото обезпечаване на зимната си подготовка, а даже и за началото на пролетния дял от шампионата. В касата на отбора скоро може да влязат 600 000 лв., написа " Мач Телеграф ". Причината за това е оферта от страна на австрийския ЛАСК (Линц) за бранителя Омар Сако.

Ръководството на клуба към този момент умува върху отправеното предложение за 25-годишния футболист от Кот д`Ивоар и се чака да вземе решение в идващите дни.
 Кметът на Стара Загора: Това решение значи ликвидиране на Берое!
Кметът на Стара Загора: Това решение значи ликвидиране на Берое!

" Призоваваме министъра да преразгледа своето решение "

За интереса на отбора от Линц за Сако се заприказва още преди повече от един месец. Сега обаче австрийците са предложили съответна оферта.

Както е известно, през вчерашния ден от Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " оповестиха, че стопират с финансирането си на клуба, а сходна сума би подсигурила на Берое умерено осъществяване на зимната подготовка и старта на пролетния дял на шампионата.

Към момента най-важната задача пред заралии е финансовото оцеляване на клуба без парите, които бяха обезпечавани от енергийното сдружение. Очаква се и Общината също да помогне, с цел да не се стига до по-сериозни проблеми.
 Берое с двама представители на КАН 2022
Берое с двама представители на КАН 2022

Стив Фуртадо и Умар Камара ще бранят знамето, надлежно на Кабо Верде и Мавритания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР