Отборът на Белгия спечели третото място на Мондиал 2018 и

...
Отборът на Белгия спечели третото място на Мондиал 2018 и
Коментари Харесай

Белгийски магазин връща пари на клиентите, закупили телевизор

Отборът на Белгия завоюва третото място на Мондиал 2018 и записа най-хубавото си класиране в историята. За веригата магазини за електроника " Крефел " обаче това се оказа съдбоносно събитие, защото преди международното търговците оповестиха, че ще върнат парите на всеки клиент, изгубил тв приемник, в случай че Еден Азар и компания отбележат повече от 15 гола и подобрят върха по ефикасност на Холандия. С триумфа с 2:0 над Англия " алените дяволи " приключиха шампионата с 16 маркирани попадения и е време за извършване на обещанията.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
От " Крефел " потвърдиха, че ще изпълнят поетия ангажимент.
" Направихме го! Нашите " дяволи " вкараха повече от 15 гола в Русия. Ще върнем парите на хиляди наши клиенти, които са си купили тв приемник ", написаха от компанията. Промоцията стана доста известна в Белгия, като даже нападателят на Наполи Дрис Мертенс означи, че ще се опита да помогне с головете си на свои познати да си върнат изхарчените пари.

NOUS L’AVONS FAIT! Nos diables ont marqué plus de 15 goals lors de la Coupe du Monde en Russie! Cela veut dire que nous allons rembourser des milliers de clients qui ont acheté une télévision! pic.twitter.com/0BVckcjeBQ
— Krëfel (@Krefel) July 14, 2018 Мондиал 2018 bronze кръг, събота 14 юли  Белгия 2:0краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР