Отборът на "Бдин" загуби за първи път през сезона пред

...
Отборът на "Бдин" загуби за първи път през сезона пред
Коментари Харесай

Футболистите на Бдин допуснаха първа домакинска загуба

Отборът на "Бдин " загуби за първи път през сезона пред лична аудитория. "Севлиево " се оказа тима, който съумя да победи момчетата на Борислав Борисов с 0:3.
Първото попадение за гостите означи Георги Павлов в 25- та минута. След центриране от свободен удар той отклони топката с глава във вратата на Сайков. Вторият гол означи Павлин Иванов в 77- та минута след едно безредие и неточност в отбраната на "Бдин ". Крайното 0:3 оформи капитана на гостите Тихомир Кънев в 86- та минута. След остро изпълнен директен свободен удар той съумя да отклони топката във вратата на "Бдин ".
Гостите направиха много пропуски и стояха по- добре на терена през мача. Играчите на "Бдин " би трябвало да съжаляват и те за пропуски пред вратата на Алекс Георгиев, а капитана Ивайло Иванов нацели и страничната греда. Видинчани доиграха мача с човек по- малко след, като Кристиян Йошов получи втори жълт картон в края на мача.
"Грешки са повода за загубата ", разяснява срещата старши-треньорът на домакините Борислав Борисов:
"Грешки и при трите гола. Индивидуални неточности. При първия при центрирането двама играчи изпуснаха техния футболист и той вкара. През седмицата тъкмо тези положения коментирахме- те центрират на първа греда...Заиграхме по- добре след почивката, само че още веднъж не успяхме да вкараме....Втория гол ни пречупи. той още веднъж стана след неточност. Вместо да почисти топката нашият футболист се поколеба и те вкараха...Това е тима с който разполагам сега, само че тези млади играчи би трябвало да надграждат.... "
"Бдин " остава на второ място в класирането с 40 точки, а пък "Севлиево към този момент са на точка зад тях с 39. В идващият кръг "Бдин " гостува на "Левски " от град Левски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР