Отборът на Базел записа сериозна победа при визитата си на

...
Отборът на Базел записа сериозна победа при визитата си на
Коментари Харесай

Базел гледа смело към 1/4-финалите на Лига Европа

Отборът на Базел записа сериозна победа при визитата си на Айнтрахт Франкфурт в първи четвъртфинален конфликт от Лига Европа. Швейцарците се постановиха с 3:0 при визитата си в Германия и значително обезсмислиха реванша.

Двубоят мина при тягостна конюнктура заради обстоятелството, че той бе следващият в Европа, който се игра без аудитория поради върлуващия ковид.

Самуеле Кампо откри за гостите в края 27-ата минута, а с попадения на Кевин Буа и Фабиан Фрай през втората част, възпитаниците на старши треньора Марсело Колер си осигуриха удобен задатък преди реванша.

Все още обаче не е ясно по кое време ще бъде той, защото се чака дуелите от шампионата, както и тези от Шампионската лига да бъдат анулирани за неустановен интервал от време. Във вторник следва решителна среща в УЕФА, на която ще стане ясно какви ще бъдат ограниченията против ковид.

В различен мач от през днешния ден, който обаче бе пред аудитория, Истанбул Башакшехир се наложи с минималното 1:0 над Копенхаген в Турция. Единствения гол в срещата вкара Един Вишка от дузпа две минути преди края.

Манчестър Юнайтед пък се развихри против скромния отбор на ЛАСК Линц и се наложи с 5:0 в Австрия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР