Отборът на Байерн (Мюнхен) не допусна изненада срещу Енерги (Котбус)

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) не допусна изненада срещу Енерги (Котбус)
Коментари Харесай

Байерн изхвърли отбора на Рангелов от Купата на Германия

Отборът на Байерн (Мюнхен) не позволи изненада против Енерги (Котбус) в мач от първия кръг на шампионата за Купата на Германия и продължава напред след триумф с 3:1 като посетител. Двубоят се изигра при фантастична атмосфера на Стадиона на другарството в Котбус, а някогашният национал Димитър Рангелов изведе домакините като капитан. Рангелов хвърли доста сили и беше сменен в 74-ата минута.
Das Spiel ist aus! #FCEFCB pic.twitter.com/ArXF04tax8
— FC Bayern München (@FCBayern) August 12, 2019 Байерн не остави никакво подозрение в превъзходството си, като в 13-ата минута гредата избави домакините от попадение. Все отново резултатът беше открит в 32-ата, когато първо Кингсли Коман насочи удар с глава, стражът на Енерги Ленарт Мозер избави, само че при добавката Роберт Левандовски беше праволинеен. Резултатът се резервира до почивката, а след паузата баварците стигнаха до удвояване на резултата в 65-ата минута посредством Коман, който се разписа с компактен удар по земя. Резултатът стана типичен в 85-ата минута, когато след груба неточност при изнасянето на топката Леон Горетцка вкара след подаване на Серж Гнабри. В самия край домакините получиха право на дузпа, осъществена от Беркан Таз.

В различен мач от тази фаза на шампионата Халешер и Волфсбург си спретнаха голово шоу. Редовното време приключи 3:3, като в края на дуела гостите от Волфсбург останаха и с човек по-малко. Това не пречупи " вълците " и с два бързи гола още при започване на първото продължение си осигуриха успеха с 5:3. Останалите резултати от понеделник: Карлсруе – Хановер 96 2:0
Ханза (Росток) – Щутгарт 0:1
Енерги (Котбус) - Байерн 1:3
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР