Отборът на Байер Леверкузен надви с 2:1 Фрайбург в мач

...
Отборът на Байер Леверкузен надви с 2:1 Фрайбург в мач
Коментари Харесай

Байер Леверкузен се справи с Фрайбург и оглави Бундеслигата

Отборът на Байер Леверкузен надделя с 2:1 Фрайбург в мач от 9-ия кръг на Бундеслигата. Така " аспирините " взеха пета поредна победа в немския шампионат и оглавиха класирането с 25 точки, две повече от Байерн Мюнхен.

Още в 4-ата минута се откри добра опция пред Виктор Бонифейс, който обаче не съумя да даде финалния пас към негов съотборник в наказателното на гостите. Само три минути по-късно Бонифейс персонално потърси вратата на Фрайбург, само че бе спрян след страхотна интервенция на бранител.

В 20-ата минута пък Есекиел Паласиос стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя над напречната греда. 

" Аспирините " поведоха в 36-ата минута след отлична самостоятелна изява на Флориан Вирц, който прати топката в долния ляв ъгъл за 1:0. 

В 50-ата минута още веднъж младока бе покрай това да удвои преднината на домакините, само че Ноа Атуболу го отхвърли с положително избавяне.

В 61-ата минута пристигна и втория гол за Байер Леверкузен. Първо Йонас Хофман нацели левия непряк дирек с изстрел от вътрешността на наказателното поле, само че по-късно още веднъж той съумя да прати топката в мрежата. 

Фрайбург се върна в мача в 70-ата минута, когато Винченцо Грифо центрира към Мануел Гулде, който с добър изстрел с глава насочи топката в левия ъгъл на вратата и върна едно попадение..

Десет минути преди края на постоянното време Паласиос пропусна златна опция да означи като от близка дистанциа той шутира над вратата. 

В 84-ата минута Михаел Грегорич стигна до центриране от ъглов удар и насочи топката към врата, само че неопределено. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР