Отборът на Барселона записа втората си последователна победа по време

...
Отборът на Барселона записа втората си последователна победа по време
Коментари Харесай

Барселона надигра минимално Милан в контрола в Лас Вегас

Отборът на Барселона записа втората си поредна победа по време на предсезонното си турне в Съединени американски щати, откакто победи минимално с 1:0 състава на Милан.

Проверката сред двата отбора се изигра на " Алиджиънт Стейдиъм " в Лас Вегас пред към 40 000 фенове.

Единственото попадение в срещата пристигна десетина минути след началото на второто полувреме, когато Ансу Фати се разписа със страховит диагонален изстрел, който не остави шансове за реакция на стража Майк Менян.

По този метод " каталунците " записа втория си следващ триумф в границите на няколко дни в Съединени американски щати, защото в неделя рано сутринта българско време момчетата на Шави завоюваха с 3:0 предсезонното " Ел Класико " против Реал Мадрид.

Сега за първенецът на Испания следва завръщане на родна земя, където идния вторник (8 август) футболистите на Барса се изправят против Тотнъм в разногласието за трофея " Жоан Гампер ", който ще се организира на Олимпийския стадион в Барселона. Съоръжението ще бъде дом на " лос блаугранас " по време на идния сезон 2023/24, до момента в който трае реновацията на " Камп Ноу ".

В същото време тимът на Милан също се завръща в Европа и на 8 август ще се изправи против различен италиански отбор Монца в първото издание на мача за трофея " Силвио Берлускони ". Двубоят ще има за цел да уважи паметта на някогашния министър ръководител на Италия, който умря през юни месец тази година. В хода на своята кариера отвън политиката Берлускони беше президент и на Милан (1986-2017), и на Монца (2018-2023).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР